Feiner

Analysis and Advice

Een onafhankelijk bedrijf voor financiële analyse

Feiner Analysis and Advice is een onafhankelijk bedrijf voor financiële analyse.
Al vele jaren geven we financieel advies aan zowel particulieren als bedrijven in het kader van adviesmissies.

Wij helpen u om een beter inzicht te krijgen in uw financiële problemen en een meer acuut begrip van de alternatieven om de financiële uitdagingen waarvoor u staat als individu of tijdens uw professionele activiteiten het hoofd te bieden.

Neem contact op met Feiner Analysis en Advice om te profiteren van het deskundige oog van een expert met betrekking tot het beheer van uw activa (of portefeuillebeheer), uw financiële problemen, de waardering of de overdracht van uw bedrijf.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons kantoor als u advies nodig hebt op de volgende gebieden:

● Hoe beleggen in de beursmarkt?
● Hoe kan ik duidelijk de financiële analyse begrijpen?
● Hoe kan ik een balans begrijpen?
● Hoe geschikte financieringsbronnen vinden?
● Hoe waardeert u uw bedrijf?
● Hoe verkoopt u uw bedrijf?
● Hoe schrijft u een financieel rapport duidelijk?

We nemen ook als spreker deel aan opleidingsseminars, waarin we eenvoudigweg de basisprincipes van financiële en beursanalyses uitleggen.

Als u dat wenst, kunnen we u ook helpen bij het opstellen van prospectiefolders, jaarverslagen en financiële rapporten.

Over Feiner Analysis and Advice

WIE ZIJ WIJ?

Na 4 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de Europese beursmarkten bij SOFINA, een beursgenoteerd holdingbedrijf, richtte Charles Feiner, een gespecialiseerde financieel consultant, in 1993 een onafhankelijk financieel analysekantoor.

Bij Sofina maakte Charles Feiner talrijke investeringsvoorstellen en nam deel aan het Investeringscomité voorgezeten door de leden van de Raad van bestuur.

Gedurende deze jaren heeft hij bijna 400 studies uitgevoerd van bedrijven, sectoren of waarderingen van aandelenmarkten.

Daarna werd hij, onder andere, een onafhankelijk consultant bij COBEPA (voorheen een beursgenoteerde holdingmaatschappij) waarvoor hij bijna 100 financiële studies verrichtte.

Hij heeft ook voor SECUREX talrijke analyses in strategieën en beurswaarderingen voorbereid.

Onze opdrachten

Analyses Financières

FINANCIËLE ANALYSE EN CONSULTANCY

Feiner Analysis & Advice voert consultancyopdrachten uit (van 1 week tot meerdere maanden) voor institutionele beleggers (holdings, verzekeringsmaatschappijen en banken) en het MKB.

Séminaires Financiers

ORGANISATIE EN PARTICIPATIE IN FINANCIËLE OPLEIDINGSSEMINARIËN

We geven praktische seminars (voor financiële instellingen, beursvennootschappen en het MKB) waarin we eenvoudig de basis van financiële analyse uitleggen.

Communication Financière

FINANCIËLE COMMUNICATIE

We dragen bij aan de ontwikkeling van prospectiebrochures, jaarverslagen, financiële of andere (begrip, leesbaarheid, lay-out).

Intermédiation Financière

Belegginsadviseur

Wij treden op als agent in bank en beleggingsdiensten bij een Belgische financiële instelling. Via ons bedrijf kunt u een beroep doen op de vaardigheden van deze instelling.