Onze partners

Adres

Museumstraat 12D 2000 Antwepen

Merit Capital (vermogensbeheerder)

Feiner Analysis and Advice (bedrijfsnummer: 0450001509, FSMA: 100470 cB) is bankagent van Merit Capital

Merit Capital is actief in België als vermogensbeheerder (bijna 1,2 miljard EUR in beheer)

De beursvennotschap is erkend door het FSMA onder het nummer CMP 12583.

Merit Capital heeft een model ontwikkeld dat hen in staat stelt om het minimaliseren van de risico’ s op de financiële markten om grote verliezen voor hun klanten te voorkomen.

Belangrijke markt-indicatoren als risicopremie, volatiliteit en stress in het financiële systeem vormen een rode draad bij de bepaling van het beleggingsbeleid.

Ook maakt Merit Capital gebruik van een uniek market-timing model.

De raad is onafhankelijk en komt via de “open architectuur” waarin u kunt kiezen uit de beste fondsen van de concurrentie.

Merit Capital werkt in wederzijds vertrouwen met een aantal depothoudende instellingen van de hoogste kwaliteit. De uitstekende voorwaarden bij deze partners zijn volledig in het voordeel van de klant. 

Merit Capital heeft de ambitie om de norm te worden voor onafhankelijk vermogensbeheer en persoonlijk bankieren in België.

Adres

155 Chaussée de Tervuren 1410 Waterloo

RFC

Reynaerts Financial Consulting is een onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en financiële en estate planning. 

Individuele begeleiding zorgt voor de overdracht van activa naar de volgende generatie en optimaliseert successierechten. 

RFC (ondernemingsnummer: 0837615586) is geaccrediteerd bij de FSMA onder nummer 109979

Adres

Lindekensweg 57 1652 Alsemberg

Decavi

Decavi is een belangrijke speler in de verzekeringssector geworden en biedt diensten gericht op de verzekeringssector.

Deze instrumenten zijn onmisbaar voor professionals in de sector (makelaars, verzekeraars, actuarissen) of elke zakelijke beslisser die verzekeringsproblemen wil oplossen of informatie wil hebben over de verzekeringsmarkt. 
Naast het organiseren van evenementen in de sector en het publiceren van marktonderzoek, heeft DECAVI sinds 2000 ook de Verzekeringstrofeeën toegekend.