Onze partners​

Adres

Museumstraat 12D 2000 Antwepen

Merit Capital (vermogensbeheerder)​

Feiner Analysis and Advice (bedrijfsnummer: 0450001509, FSMA: 100470 cB) is als agent in bank en beleggingsdiensten voor Createrra Finance.

Elke activiteit van het type “Mifid” wordt uitsluitend uitgevoerd onder de controle van Createrra Finance.

In augustus 2019 trad Createrra Finance toe tot de IRIS Finance-groep. De groep is aanwezig in Parijs, Straatsburg, Luxemburg, Genève en Brussel. Het biedt kwaliteitsdiensten op het gebied van vermogensbeheer (met name via Chahine Capital, beheerder van de Sicavs “Digital Funds Stars” met opmerkelijke historische prestaties).

Het beheerd vermogen van de IRIS Finance-groep bedraagt ​​ongeveer 3 miljard EURO.

De vennootschap is erkend door de FSMA.

Het advies is onafhankelijk en komt tot stand via “open architectuur” die het mogelijk maakt om de beste concurrerende fondsen te selecteren.

Createrra Finance werkt samen met externe depotbanken met zeer gunstige voorwaarden voor hun klanten.

Adres

155 Chaussée de Tervuren 1410 Waterloo

RFC​

Reynaerts Financial Consulting is een onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en financiële en estate planning.

Individuele begeleiding zorgt voor de overdracht van activa naar de volgende generatie en optimaliseert successierechten.

RFC (ondernemingsnummer: 0837615586) is geaccrediteerd bij de FSMA onder nummer 109979

Adres

Lindekensweg 57 1652 Alsemberg

Decavi​

Decavi is een belangrijke speler in de verzekeringssector geworden en biedt diensten gericht op de verzekeringssector.

Deze instrumenten zijn onmisbaar voor professionals in de sector (makelaars, verzekeraars, actuarissen) of elke zakelijke beslisser die verzekeringsproblemen wil oplossen of informatie wil hebben over de verzekeringsmarkt.
Naast het organiseren van evenementen in de sector en het publiceren van marktonderzoek, heeft DECAVI sinds 2000 ook de Verzekeringstrofeeën toegekend.